Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  > [ Kirjoita ]

Nimi: Lotta ja Niko

18.08.2019 21:12
Paljon kiitoksia bändille hienosta esiitymisestä häissämme Martinhovissa 6.7.2019. Yhteistyö oli joustavaa ja otitte toiveemme huomioon. Biisivalintoja löytyi laidasta laitaan ja hääparin lisäksi juhlavieraat viihtyivät lattialla tanssien ja salissa musiikkia kuunnellen.

Vastaus:

Kiva oli jälleen idylisessä Martinhovissa soittaa kun juhlakansakin oli hyvin menossa mukana.

-Taivaantulet-

Nimi: Hannele 7.10.17

08.11.2017 17:25
Kiitos Taivaantulet bändille 60 v juhlissani. Biisivalikoima oli laaja. Sopiva moneen makuun.
Vieraatkin kehuivat teitä. Kiitos upeasta ohjelmasta. Suosittelen bändiä. Bändin sointi ja laulut oli erittäin hyvin tasapainossa ja oli ihana tanssia ja huiliaikana kuunnella.

Vastaus:

TurusenSaha on yksi pienimmistä paikoista jossa ollaan soitettu ja hyvästä palautteesta päätellen onnistuttiin myös tavaramerkissämme eli oikealla voimakkuudella soittamisessa. Kiitos myös aktiivisille tanssijoille.

-Taivaantulet-

Nimi: Laura

29.05.2017 16:18
Isot kiitokset bändille, kun olitte Martinhovilla meitä viihdyttämässä häissämme. Tanssilattialla viihtyivät niin nuoret kuin vanhemmatkin vieraat :)

Vastaus:

Kiitos hyvästä palautteesta. Myös bändi viihtyi hyvin häissänne.

-Taivaantulet-

Nimi: Anniina & Harri

24.06.2015 14:12
Kiitos vielä kerran esiintymisestänne häissämme 6.6.2015. Saitte porukan tanssimaan hyvän musiikin tahtiin ja mukavaa oli!

Vastaus:

Kiva ja innokas juhlaväki sekä idyllinen Korvenraivaajan talo takasivat myös osaltaan hienon tunnelman.

-Taivaantulet-

Nimi: Marja ja Antti

06.08.2014 16:33
Kiitos loistavalle bändille! Nostitte tunnelman kattoon, ja kaikki kynnelle kykenevät tanssivat hääjuhlissamme. Musiikkia kuultiin laidasta laitaan, ja kaikki saivat varmasti kuulla mieluistaan musiikkia!

Vastaus:

Kesäilta ja tanssilava veden äärellä - idylliä parhaimmillaan. Ukkonenkin sopivasti kunnioitti häitä ja pyöriskeli vain ympärillä. Mukavaa oli bändilläkin.

-Taivaantulet-

Nimi: Mira ja Tero

28.02.2014 10:33
Kiitos bändille, loitte hienot tahdit meidän hääjuhlalle! Laajasta biisivalikoimasta löytyi kappaleita joka lähtöön. Ilta alkoi lasten omilla tansseilla, häävalssin ja perinteisempien tanssikappaleitten jälkeen lisättiin kierroksia koneeseen. Juhlaväki viihtyi tanssilattialla pikkutunneille asti.

Vastaus:

Mukavat häät ja hyvä meininki - kiva oli soitella kun oli "tanssiaktiivista" kansaa paikalla.

-Taivaantulet-

Nimi: Hanna + muut 70 pikkujouluissa ollutta :)

20.12.2013 09:52
Valtavan suuret ja lämpimät kiitokset Taivaantulille 14.12.2013 Martinhovissa pikkujoulu viihdykkeestä!
Koko 70 hengen porukka nautti juhlista täysin siemauksin ja meillä kaikilla oli niin mukavaa! Bändi oli aivan loistava tunnelman kohottaja. Kiitosta on tullut paljon.
Lämpimät joulun toivotukset koko Ojan Raudan porukalta!

Vastaus:

Mukavasti oli pikkujouluväellä meno päällä. Hyvä oli meinikin bändilläkin.

-Taivaantulet-

Nimi: Laura ja Matti

10.09.2013 21:13
Kiitos bändille aivan loistavasta esiintymisestä häissämme Martinhovissa viime lauantaina! Musiikkinne sai kaikki tanssimaan ja nosti tunnelman lopullisesti kattoon! Hääväki myös jälkikäteenkin vielä kehui bändivalintaamme! Ja ei voi kyllä muuta kuin suositella Taivaantulet-bändiä kaikille!

Vastaus:


Kiitos! Martinhovi on hiukka haasteellinen paikka soittaa sokkeloisten tilojen vuoksi, mutta hyvinhän se homma klaarattiin. Myös bändillä oli mukavaa :-)

-Taivaantulet-

Nimi: Teija ja Pekka

06.09.2013 21:35
Kauneimmat kiitokset koko bändille mahtavasta keikasta Pohtolla 31.8. Hääväki intoutui tanssimaan aivan yli odotusten ja sujuvasti mukauduitte meidän viimehetken muutoksiin! Erityisesti halutaan kiittää uskomattoman tunnelmallisesta häätanssista. Hääväkikin kovasti kiitteli hyvästä bändivalinnasta, lämpimästi voidaan kyllä suositella muillekin :)

Iso kiitos!

Vastaus:

Mukava oli häissänne soittaa. Tosiaankin juhlakansa tanssi innokkaasti.
Ennenkin on todettu, että väen määrä ei ratkaise - sen sijaan laadulla on merkitystä.

-Taivaantulet-

Nimi: Leena & Jani

12.08.2013 07:56
Kiitos bändille, joka soitti häissämme 3.8.2013 loistavaa musiikkia sekä aikuisille että lapsille --> lapset olivat tosi otettuja, niinkuin myös aikuisetkin :)

Kaaso + apurit kehuivat myös kuinka helposti teidän kanssa pystyi sovittelemaan ohjelmia mihin vain väliin. Tulen suosittelemaan teitä aina kun vain mahdollista :)

Kiitos!

Vastaus:

Kun huomattiin, että lapset innostuivat tanssimaan niin soitettiin heillekin sopivaa musiikkia aikuisia tietty unohtamatta. Mukava oli häissänne soitella.

-Taivaantulet-

Nimi: Salla & Juho

02.08.2013 23:04
Kiitos loistavasta keikasta häissämme 27.7.2013. Biisivalinnoista löytyi tanssimusiikkia vekarasta vaariin eikä tanssilattia ollut tyhjä yhdenkään kappaleen aikana. Tunnelma olikin ainakin hääparin mielestä katossa koko illan! :)

Vastaus:

Meillekin on harvinaista herkkua soittaa noin idyllisessä paikassa - telttakatoksessa joen rannalla. Vielä kun tuohon lisätään mukava juhlakansa niin eipä siitä enään pidot parane.

-Taivaantulet-

Nimi: Minna & Jukka-Pekka Aalto

26.06.2013 11:34
Kiitos teille suuresti osuudestanne onnistuneeseen hääjuhlaamme Haapavedellä 15.6 2013! Juhlaväki piti teistä todella paljon ja osasitte erittäin hyvin lukea yleisön toiveita. Pelkkää hyvää kuulimme orkesteristanne ja pidimme itsekin valtavasti teistä! Ehdottomasti voimme suositella Taivaantulia jokaiselle jolla orkesteri on hakusessa!

Vastaus:

Oikein oli mukavat juhlat meidänkin suunnasta katsottuna. Juhlakansa viihtyi parketilla, etenkin loppuillasta, varsin vauhdikkaissa tunnelmissa :-)

-Taivaantulet-

Nimi: Inkku

09.05.2013 18:05
Ihan älyttömän paljo kiitoksia vaihdikkaasta keikastanne juhlassamme Villa Lipporannassa la.4.5.2013. Yhteistyö kanssanne oli mukavan mutkatonta. Tunnelma oli katossa. Suosittelen:)

Vastaus:

Lipporanta oli yksi pienimpiä paikkoja missä ollaan soitettu, mutta hyvin mahduttiin ja volyymitkin saatin sopiviksi. Jälleen tuli todistettua, että juhlijoiden määrä ei ratkaise illan onnistumista - kiitokset aktiiviselle tanssikansalle.

-Taivaantulet-

Nimi: H & M

20.03.2013 18:30
Vietimme hääjuhlia Oulun Lasaretissa 23.2.13 ja bändi oli osasyyllinen häiden täydelliseen onnistumiseen :)! Tangosta ja valssista humpaten rokkiin ja hääväki pysyi menopäällä koko juhlan! Sydämelliset kiitokset Taivaantulille!

Vastaus:

Mukavaa oli häissänne soittaa ja illan kruunasi morsiamen laulu sulhaselle bändin säestyksellä.

-Taivaantulet-

Nimi: Teija & Marko

26.10.2012 21:36
Lämmin kiitos bändille esiintymisestä hääjuhlassamme 13.10.2012 Peuhussa. Teitte juhlastamme ikimuistoisen. Monipuolisen ohjelmistonne ansiosta hääväki viihtyi ja tunnelma kohosi kattoon! :) Kiitos teille siitä!

Vastaus:

Peuhu on mukavan pieni ja intiimi paikka soittaa ja kun väki on täysillä mukana niin hyvä fiilis ja tunnelma on taattu - molemmin puolin.

-Taivaantulet-

Nimi: Inksu

11.08.2012 23:38
Monipuolista musiikkia.Isäni soittaa bändissä ja Olen ollut muutamilla harkoilla matkassa.

Vastaus:

Tulehan käymään myös keikalla niin saat vielä paremman kuvan monipuolisuudestamme.

-Taivaantulet-

Nimi: Minna ja Joonas

14.11.2011 21:13
Suuri kiitos esiintymisestänne hääjuhlassamme 12.11.2011! Vieraat ja hääpari viihtyivät erittäin mainiosti! :) Voishan tässä teitä kehua vaikka miljoonan sivun verran.. :D KIITOS! jatkakaa sammaan malliin! :)

Vastaus:

Laatu korvasi määrän - juhlakansaa ei ollut paljon, mutta se oli sitäkin innnokkaampaa. Oikein mukava oli soitella.

-Taivaantulet-

Nimi: Satu ja Renne

09.10.2011 17:36
Lämmin kiitos hääkeikasta 6.8.2011! <3 Kiitos kun teitte häistämme ikimuistoiset ja täytitte toiveemme. Hyvää jatkoa teille kaikille! :)

Vastaus:

Jälleen nähtiin, että laatu korvaa määrän - myös juhlakansassa. Pienemmälläkin porukalla saadaan hyvä meininki aikaiseksi kun on aktiivisia tanssi/biletys ihmisiä paikalla.

-Taivaantulet-

Nimi: Raipe
Kotisivut: http://www.facebook.com/pages/Tanssiorkesteri-HURMURIT/124170574264375

14.06.2011 01:20
Moro! Eipä oo tullu tarvetta vaihtaa keikkoja ku meillä ei ainakaan ole sattunut niin että olis kysytty kahelle keikalle. Mutta jatketaanhan yhteistyötä ku eihän se haitax ole.

t. Rami
Basso, HURMURIT

Nimi: Pauliina ja Juhani

06.06.2011 22:48
Jazzvintti 28.5.2011
Paljon kiitoksia mahtavasta hääkeikasta! Häävalssimmekin sujui hyvin teidän tahdissanne :) Esiintymisenne sai paljon kehuja myös vierailtamme! Hyvää kesän jatkoa!

Vastaus:

Kivaa oli soittaa Jazzvintillä. Mukava paikka ja mukava yleisö niin hauskahan siinä on soitella.

-Taivaantulet-

Nimi: Tiina ja Marko

22.05.2011 18:30
Kiitokset upeasta keikasta häissämme! Vieraat viihtyivät todella hyvin ja saitte paljon kehuja. Varmasti oli porukalla paidat märkänä, kyllä siellä sen verran kovaa jorattiin niin valssit, foxit kuin rokitkin! :) Erittäin monipuolisia ja viihdyttäviä olette, varmasti suosittelemme teitä eteenpäin, mukavaa kesän jatkoa koko orkesterille!

Vastaus:

Kiitos palautteesta. Esiintyminen on vuorovaikutteista ja hyvä yleisö ruokkii bändiäkin huippusuorituksiin. Oli meidänkin puolelta mukava keikka.

-Taivaantulet-

Nimi: Liisa ja Janne

17.02.2011 21:46
Kiitoksia loistavasta hääkeikasta! Meno oli tanssilattialla hyvä ja varsinkin rokkikappaleet vetivät parketille väkeä. Häävalssi taittui teidän säestyksessä hyvin. Kaikki sujui joustavasti ja olimme teihin oikein tyytyväisiä.

Vastaus:

Mukava kuulla, että musiikki osui ja upposi. Kuten tiedetään monipuolisuus on valttia tälläkin alalla.

-Taivaantulet-

Nimi: Susanna & Jouni

05.07.2010 19:20
Suuret kiitokset hienosta hääkeikasta! Varmasti jokaiselle löytyi mieluista musiikkia illan aikana. Toivottavasti vielä kuulemme teitä :)

Vastaus:

Meidän teemana onkin aina ollut "musiikkia vauvasta vaariin" - eli monipuolisuuteen on pyritty. Teillä näytti olevan aika "rock-henkinen" juhlakansa :-)

Nimi: Tarmo ja Erja

04.07.2010 14:15
Mielettömän hyvää musiikkia 50-v kemuissa Iissä. Bändi pelaa kuin ajatus ja biisivalinnat oli hyviä. Tannsoijoiden määrähän jo kertoi, että kaikki toimii. Kiitokset vielä kerran.

Vastaus:


Juhlissanne oli mukava soittaa ja yksi tärkeä syy siihen oli se, että
parketti oli täynnä ensimmäisestä kappaleesta lähtien. Myös taivava vieraileva solisti oli vaihtelua ja bonusta meille.

-Taivaantulet-

Nimi: Mikko

15.04.2010 15:32
Ravintola Vaunussa mukavat bileet, TAIVAANTULET viihdytti juhlakansaa monipuolisella ohjelmalla ammattimaisin ottein.
Kiitos ja mukavaa keikkakesää!

Vastaus:

Kiitos palautteesta. Mukavaa että musiikkimme "kolahti". Paikka oli pieni, intiimi ja tupaten täynnä. Mukavaa oli soittajillakin - kiitos aktiivisten tanssijoiden.

-Taivaantulet-

©2020 Taivaantulet - suntuubi.com